Aktuális szöszök : )


2023.01.01.

Végtelen örömmel osztom meg Veletek, hogy a Gyógyulda ÚJ HELYRE KÖLTÖZÖTT!!

Hála Istennek megszületett az a helyiség, ahol minden szempontból ideális, méltó körülmények között végezhetem segítő tevékenységemet.
Tökéletesen diszkrét, csendes, nyugodt, hangulatos és nem utolsó sorban vadonatúj, exkluzív környezetben várlak Benneteket nagy szeretettel! ❤


Új cím:
Bonyhád, Mikes utca 54.
(GA-BO Malom utcája)
Parkoló magánterületen biztosított a Gyógyulda udvarában!


Örömmel segítek, szeretettel várlak a békés és barátságos új lelki műhelyemben is! : ) ❤


Tábori kezelések, avagy energiakóstoló a fák alatt. : )
A testi-lelki-szellemi fejlődésemet és felemelkedésemet szolgáló tábor után ismét szeretettel várlak Benneteket! ❤



Az egyre többeket érintő PÁNIKBETEGSÉGRŐL és a megoldási lehetőségről


A pánikrohamok kialakulását általában hosszú ideig fennálló szorongás, feszültség, stresszhelyzet okozza, vagy olyan lélekre nehezedő nyomás, konfliktus, amit nem tud az illető megoldani, helyén kezelni, rátelepszik a gondolataira és nem látva a megoldást a súlya alatt lelkileg megroppan.

A rohamokat sokszor egy testi tünet váltja ki, mely lehet szapora légzés, kellemetlen mellkasi érzés, izzadás, gyengeség érzet, mely a legtöbb esetben átmeneti és ártalmatlan jelzése a testnek, ám az elszenvedője az érzést veszélyesnek ítéli meg, sokszor túlzó ijedtséggel reagál rá rosszulléttől, komolyabb szervi rendellenességtől, betegségtől tartva.

Az ilyenkor erősen megjelenő félelem önmagában is stressz reakciót vált ki a szervezetben és produkál testi tüneteket (pulzus növekedés, izzadás, izmok összehúzódása). Így az eleinte csak mérsékelt tünet még inkább felerősödik, ami még nagyobb ijedtséget eredményez, tovább erősítve a tüneteket, és így válik öngerjesztővé a folyamat.

Van aki úgy érzi el fog ájulni, elgyengül, "kimegy alóla" a lába, leizzad és hatalmas félelem keríti hatalmába, úgy érzi nem kap elég levegőt, mellkasi szorítást és akár karzsibbadást is érez, mindenki kicsit másként éli meg a pánikrohamokat. Közös bennük viszont az, hogy szinte soha nem következik be az ájulás, a valódi légszomj okozta fuldoklás, szív probléma, tehát az, amitől valójában nagyon fél, nem történik meg. Viszont az attól való rettegés igen erősen jelen van, mely bénítóan hat rá.

Végig tekintve a folyamatot mindez egy ördögi körhöz hasonlít öngerjesztő volta révén, de csak addig, míg meg nem tanul az illető kilépni a körből, megerősítve önmagát, gondolatai feletti uralmát, lelki békéjét és egyensúlyát, melyeket a közös munkával érünk el.

Sok pánikbeteg keresett már fel a Gyógyuldában, és szabadultak meg pániktüneteiktől a sikeres együttes munkánknak köszönhetően.

Valójában ők nem is betegek, hiszen a változóan intenzív és sokszor ijesztő testi tünetek orvosi kivizsgáltatása után rendre kiderült, hogy semmi szervi ok nem indokolja a rosszulléteket, a testük, szerveik egészségesek. (Ami tegyük hozzá, mindig jó hír! : )  

És innen kezdődik a szellemi és lelki munka, a gondolatok, a figyelem irányításának elsajátítása, a lelki békéért való együttes munkálkodás, melyet én a több szinten ható energiakezelésekkel alapozok és támogatok meg, vendégem pedig a lehető legtöbbet teszi meg a kezelések közti időszakban - a megbeszélt módszerekkel - lelki békéjének megteremtéséért, ügyelve arra, hogy szenteljen időt a munka és napi teendői mellett a lelki és testi feltöltődésre is.

Már az első kezeléskor megkezdődik a lelki terhek energiáinak oldódása is, mely alkalomról alkalomra épül egymásra, így tudnak idővel a nehezebb energiák is kilazulni majd kioldódni.

Az energiára érzékenyebb vendégeim sokszor már az első alkalom után arról számolnak be, hogy a kezelés után könnyebbnek érzik magukat, mintha csökkent volna a súlyuk. Ennyit jelent, ennyire érezhető fizikai szinten is a lelki terhek súlya, melyet csak akkor tud megtapasztalni bárki, ha az lekerül róla és szembesül az előtte-utána állapottal.

Az általam közvetített energia segíti lecsendesedni az elmét is, megnyugtatja a lelket, relaxált, békés megnyugvást hoz minden alkalommal. A feszültség, szorongás elmúlik, helyébe nyugalom, tisztább gondolatok, 'minden rendben van' érzés lép. Mindez nagyban hozzásegít ahhoz, hogy minél ritkábban jelentkezzenek a pánik tünetei és erősségük is csökkenjen.

Az, hogy milyen hosszú a közös munka a teljes tünetmentességig, egészségig, egyénenként változó, hiszen nem egyforma súlyosságú pániktünetekkel fordultak hozzám.Mindez persze közel sem éveket, hanem a pánik erősségétől függően néhány hónapot jelent, heti egyszeri találkozókkal.

Volt pánikbeteg vendégeim mindannyian stabil lelki és testi egyensúlyban tértek vissza a megszokott életükbe.

A megszokottba, de már nem a megszokott módon, nem ugyanazt a gondolati és cselekvési mintát követve, ami a pánik kialakulásához vezetett, hanem sokkal tudatosabban, beépítve és alkalmazva az életükbe tanácsaimat, mely által a közös munka befejezése után is meg tudják őrizni lelki békéjüket, egyensúlyukat, egészségüket.

Ha úgy érzed hasonló problémákkal küzdesz és elfogadod a segítségemet, keress bátran, dolgozzunk együtt lelki-testi egyensúlyod helyreállításáért!



2021. 

Örömmel tettem eleget két megtisztelő felkérésnek. : )

A Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola Egészségnapi rendezvényén tarthattam előadást tanárok és szülők részére, valamint a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ Egészséghetének keretében szólhattam az érdeklődőkhöz.

Mindkét rendezvényen lehetőséget nyújtottam az általam közvetített energia "kipróbálására", néhány perces megtapasztalására, mely nagy sikernek örvendett. : )

Az eseményeken a tudatosság egészségünkre és életünkre gyakorolt hatásáról beszéltem. Előadásom címe 'A tudatosság, mint egészségünk forrása' volt.

Szívből köszönöm a megtisztelő felkéréseket, az érdeklődő jelenlétet és a pozitív visszajelzéseket! : ) ❤


"Anya, ezt neked is meg kell tanulnod!" : )

Az iskolakezdés (és folytatás : ) sokszor igen nagy nyomást, terhet tesz gyermekre és szülőre egyaránt. Szorongó, nyugtalan, feszült gyermekekre is nagyon jó hatással van az energiakezelés! 

Minap kedves vendégem 10-11 éves kislánya a kezelés végén édesanyjára nézett és ezt mondta: Anya, ezt neked is meg kell tanulnod!  : ) 

Ha úgy érzed segíthetek gyermeked, vagy Te magad kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá válásában, keress bátran! Örömmel segítek, szeretettel várlak a Gyógyuldában!  ❤


Immunrendszerünk védelme, erőssé tétele egészségünk egyik alappillére.

Nagyon sok közismert és hatékony módja van a támogatásának, azonban arról már jóval kevesebben tudnak, hogy energiakezeléssel is jelentősen erősíthető, avagy éppen helyreállítható az esetlegesen meggyengült immunrendszer.

Az őszi-téli időszakban általában több a feladata, nagyobb kihívások elé néz védelmi rendszerünk, ezért különösen fontos, hogy erős, stabil állapotba hozzuk, illetve tartsuk is meg abban.

Ha úgy érzed immunrendszered erősítésre szorul, keress bátran! 

Örömmel segítelek energiával, a hatékony megoldásban! : ) ❤


SOS derék (nyak, és minden ami sajoghat : ) "szerviz" a Gyógyuldában!

Szelíd és természetes módon, energiával.

Ha beáll, nyilall, fájdalmat okoz, akadályoz a szabad mozgásban, keress bátran!

Vendégeim derék gyógyulásokkal és egyéb problémák megoldásával kapcsolatban írt visszajelzéseit a "Gyógyulási visszajelzések" menüben olvashatod.

Örömmel segítek, szeretettel várlak a Gyógyuldában! : ) ❤


A Gyógyulda 'titka' : )

A legtöbb vendégemtől hallom a megkönnyebbült, boldog sóhajt, hogy "itt milyen jó", "milyen nyugodt", "mennyire más"... igazán megfogalmazni is nehéz, hiszen ezek sokkal inkább érzések, mint szavak, de szinte kivétel nélkül mindenki megtapasztalja a Gyógyuldába belépve a kinti világból, ezt az érezhető és megnyugtató váltást.

Volt már több olyan kedves gondolat, hogy "ha itt nem történne semmi, már az is segít, mert itt csak lenni is jó". :  )

S hogy mi által történhet meg mindez, hogy mi a 'titok'? : )

A helyiség energiája. Biztos vagyok benne, hogy nagyon kevés ilyen tiszta energiájú, magas rezgésű hely van, mint a Gyógyulda. Ahol rendszeresen és nagy gyakorisággal (naponta többször, minden vendégem előtt) megtisztításra kerül a tér, kitisztítva belőle minden előnytelen energiát.

Majd pedig betöltöm a saját tiszta, magas rezgésű energiámmal, mellyel koncentráltan támogatom a a kezelések közben hozzám fordulók lelki-testi egészségét.

A térbe munkám során magam is azt az energetikát teszem bele, mely engem képvisel, mellyel támogatom a segítő folyamatokat, békét, szeretetet, elfogadást, megértést, tiszta, ítéletmentes, támogató figyelmet.

Mindezek által válik a Gyógyulda egy kis békés, nyugodt szigetté, ahova nyugodt szível be lehet lépni, ha sűrű és nehéz az életünk és feltöltődésre vágyunk, ha lelkünk üzen (vággyal, vagy már testi tünetekkel is), hogy változtatni kellene, mert nem jó az irány, ha vissza szeretnénk állítani , vagy megőrizni lelki és testi egészségünket.

Ha segítségedre lehetek ebben keress bátran, örömmel segítek, szeretettel várlak a Gyógyuldában! : )


Kedves vendégem "lesifotója" gyermeke kezelése közben. : )
Kedves vendégem "lesifotója" gyermeke kezelése közben. : )

Hát ez is megtörtént. : )

És nagyon élvezte a kezelést.

Gazdája azt mondta mikor megkeresett vállalom-e, hogy nem lesz könnyű, mert bár öreg a kutyus, folyton izgő-mozgó, nem képes egy pillanatig sem nyugton maradni.

Nem baj! - mondtam én, majd megoldom valahogy. : )

Az első pillanattól a bizalmába fogadott, kicsit barátkoztunk előtte, megszaglászott, megnyalogatta a kezeimet. A kezelés kezdetekor még állt, egy idő után leült, majd lefeküdt és békésen hagyta, hogy kezeljem. A nyugalma azt üzente, élvezi ami történik. Közben sokszor megnyalogatta a kezemet "elismerésül", nagy bizalommal volt felém és bizony el sem moccant a kezeim alól egy másodpercre sem.

Ő, aki nem képes megállni egy pillanatra sem, végig tökéletesen nyugodt volt a kezelés alatt, gazdája legnagyobb meglepetésére. : ) ❤



Játszottam... : )
"- Tudsz játszani?
- Tudok.
- És szeretsz is?
- És szeretlek is. "
/ Fodor Ákos /
❤ 

Most, hogy nagy erőkkel ontják a nyomasztó, félelmet keltő híreket, még inkább fontos, hogy figyelmedet önmagad, szeretteid, és olyan tevékenységek felé fordítsd, melyek megnyugtatnak és feltöltenek, amikben örömöd leled.
Az öröm igen apró dolgokban is megszülethet, csak figyeld a szíved szavát (a hírek helyett : ).

Ha úgy érzed mégsem tudsz úrrá lenni félelmeiden, fordulj hozzám bizalommal, hogy segíthessek a megoldásban.

Szeretettel várlak! ❤


Az energiakezelés működése, hatásossága nem hit kérdése! : )

A minap kedves ismerőssel találkozva az utcán a Lélekfényezőről és az ehhez kapcsolódó tevékenységemről kérdezett. Beszélgettünk kicsit minderről, majd az energia kezelések kapcsán ezt kérdezte: "de ugye hinni kell benne?"

Megnyugtattam, hogy ez az energia nem hit kérdése, az is érezni fogja és hat mindhárom (fizikai, asztál, mentál) testében aki teljesen szkeptikus ezzel kapcsolatban.
És ennek bizony örült. : )

Ám nagyon fontos kérdést tett fel, mely olyan súlyú, hogy e néhány gondolat megosztására ösztönzött.

Hiszen nagyon sok tévhit kering energia kezelésekről, és az emberek egy része sajnos hajlamos általánosítani egy negatív tapasztalat, vagy 'mások mesélték' kapcsán, mondva, "én ezt már kipróbáltam, nem éreztem én semmit, átverés az egész" és ennyivel el is intézi.
Kézlegyintés ás általánosítás a megtapasztalás helyett.

Szeretném ezt az előítéletes 'általánosítás falát' programjaim és az általam kínált lehetőségekkel élve egyre jobban lebontani.
Teszem mindezt azért, mert hiszem, tudom, élem a mindennapjaim során, hogy bizony működik ennek a csodálatos energiának a jótékony hatása, tudok vele segíteni az egészség helyreállításában, az öngyógyító folyamatok beindításában.

Szeretettel osztom meg - mintegy forrás - ezt az energiát mindenkivel, aki megtisztel bizalmával és segítséget, támogatást kér tőlem abban, hogy természetes módon álljon helyre egészsége.

Minden hozzám forduló kivétel nélkül érzi a kezeimből áradó energiát a testében, megéli a kezelés fizikai, lelki és szellemi hatásait és ezeket az érzéseket szavakba is tudja önteni.
Azok is, akik nem hisznek benne. : )
Olyan erejű az általam továbbított energia, hogy az első néhány perc után minden kétség elmúlik.
Istennek hála érte.

Tapasztalataim alapján az megtörténhet, hogy ha valaki nagyon erősen nem hisz benne, az első kezelést nem érzi annyira intenzívnek (de erősen érzi még így is! : ) a saját blokkolása (félelme) miatt, ám a második kezelésre már annyira felszabadultan érkezik az elsőn megélt pozitív megtapasztalás által, hogy akkor már nála is maximális intenzitású az áramlás.

Ha úgy érzed megérintettek szavaim, várlak szeretettel "közös falbontásra". : )

Mindenki boldog EGÉSZségére! : ) ♥