Rólam


Barcza Ritának hívnak, spirituális terapeuta és segítő vagyok, Bonyhádon élek.


2015 óta járom igazán tudatosan, figyelmet, időt, energiát ráfordítva spirituális utamat.

Agykontroll tanfolyammal kezdtem az önmagamon végzett munkát, melynek gyakorlatait beépítettem a mindennapokba, így már rövid idő eltelte után is érezhető pozitív változást tapasztaltam önmagamon.

Mindez nagy örömmel és lelkesedéssel töltött el és akkora lendülettel, hittel és bizalommal az út iránt, hogy a tanfolyam vége után néhány hónappal már Dömény István spirituális tanító két éves Spirituális Erők Tana képzésén "találtam magam". : )

Ez a képzés napi több óra gyakorlást kíván, ám annyira utamnak, szívemből-lelkemből valónak éreztem, akkora, szinte már elfeledett lelkesedés repített, hogy nem volt kérdés, belevágjak-e vagy sem.

Ma már tudom biztosan, - hisz' visszaigazolja életem -, sorsfordító döntést hoztam akkor, melyért végtelenül és időtlenül hálás vagyok s maradok.

Utamra leltem.

S haladok rajta azóta is kitartóan, lelkesen, mert igazán én érzem, honnan hova jutottam el a képzés, az önfejlesztés által. S igazolja vissza környezetem, a hozzám segítségért fordulók örömteli visszajelzései, hogy jó úton járok.

Ezen fejlődésemnek, sorsformáló, test-lélek-szellem szintű önátalakító munkámnak köszönhetem, hogy Istentől (az Univerzumtól, a Létezéstől... kinek-kinek hite szerint : ) kapott különleges erejű és minőségű energiámmal segíteni tudom embertársaim testi-lelki gyógyulását, egészségét, életét.

Támogatni tudlak energiával és tanácsadással egészséged helyreállításában, átadva azt úgy és arra, amire és ahol szükséged van rá, EGÉSZséged, testi-lelki-szellemi felemelkedésed érdekében.

Képzések melyeken részt vettem:

* Agykontroll Alaptanfolyam

* Spirituális Erők Tana Képzés

* Spirituális Önfejlesztés Tana Képzés

* Spirituális Terapeuta és Coach Képzés

* A Fény Kultúrája Képzés

* Szeretetképzés

* Szabadság Földje Képzés

* Képességfejlesztés a bolygókon képzések

* Mágikus Pálca Képzés 


Tanítóm Dömény István spirituális tanító, aki "Elkísér a fény felé vezető úton".

Örök hála Neki érte! : ) ❤


    


Ahol megtalálsz még:

* Facebook

Gyógyulda - Gyógyulás energetikai segítséggel (csoport)

Gyógyulda - Spirituális segítő műhely (oldal)

* Instagram

barczarita_lelekfenyezo

* Google Cégem

Gyógyulda - Spirituális segítő műhely