Rólam


Barcza Ritának hívnak, spirituális terapeuta és segítő vagyok, Bonyhádon élek.


Bár az anyagon túli létezés bizonyossága már fiatalon áthatotta az életemet, jelen volt a maga természetességében anélkül, hogy ez megfogalmazódott, tudatosult volna bennem. Természetes volt, így nem is foglalkoztam vele. : )

Utóbb jöttem rá, hogy azon kis régi írásaim, verseim, melyet fotóimhoz társított a lelkem, mindig is az örök körforgásról meséltek…

Ám igazán tudatosan és felvállaltan, jelentős figyelmet, időt és energiát ráfordítva 2015 óta járom spirituális utamat

Agykontroll tanfolyammal kezdtem az önmagamon végzett munkát, melynek gyakorlatait beépítettem a mindennapokba, így már rövid idő eltelte után is érezhető pozitív változást tapasztaltam önmagamon.

Mindez nagy örömmel és lelkesedéssel töltött el és akkora lendülettel, hittel és bizalommal az út iránt, hogy a tanfolyam vége után néhány hónappal már Dömény István spirituális tanító két éves Spirituális Erők Tana képzésén "találtam magam". : )

Ez a képzés napi több óra gyakorlást kíván, ám annyira utamnak, szívemből-lelkemből valónak éreztem, akkora, szinte már elfeledett lelkesedés repített, hogy nem volt kérdés, belevágjak-e vagy sem.

Ma már tudom biztosan, - hisz' visszaigazolja életem -, sorsfordító döntést hoztam akkor, melyért végtelenül és időtlenül hálás vagyok s maradok.

Utamra leltem.

S haladok rajta azóta is kitartóan, lelkesen, mert igazán én érzem, honnan hova jutottam el a képzés, az önfejlesztés által. S igazolja vissza környezetem, a hozzám segítségért fordulók örömteli visszajelzései, hogy jó úton járok.

Ezen fejlődésemnek, sorsformáló, test-lélek-szellem szintű önátalakító munkámnak köszönhetem, hogy Istentől (az Univerzumtól, a Létezéstől, az Egységtől... kinek-kinek hite szerint : ) közvetlenül és célzottan kapott különleges erejű, minőségű és tisztaságú, nagyon magas rezgésű energiámmal segíteni tudom embertársaim testi-lelki egészségét, életét, az energia anyagi és energetikai szintű harmonizáló, egyensúlyt teremtő hatása révén.

Így amit én végzek, az eltér a klasszikus és ismert energiával segítő módszerektől (reiki, pránanadi, és egyéb technikák), mert ez nem tanulható, ezt a energiát, mintegy áldást kapom 'fentről'.

A felemelkedésem, tudatosodásom, testi-lelki harmóniám megszületése során emelkedett meg annyira a rezgésszintem, hogy képessé váltam ezt a célzott, nagyon magas rezgésszintű energiát befogadni, majd átadni, s így elérhetővé tenni teljes tisztaságában mások számára is.

Immár évek óta megállás nélkül áramlik át rajtam ez a különleges energia, melyet mint egy közvetítő tudok átadni a hozzám fordulóknak.
Nem kell "kivonnom", "lekérnem" mint más technikáknál, mert folyamatosan áramlik át rajtam nagy erővel.

Igen, ez kihívás a fizikai testnek, szükséges hozzá a lelki tisztaság és egyensúly mellett az extra fizikai állóképesség is, melyet rendszeres intenzív sporttal alapoztam meg, és tartom fenn azóta is folyamatosan, heti 50-60 km futással.

Amikor átadom az energiát, beáramlik a kezelt vendégem fizikai testébe és lelkébe egyaránt, átrezegtetve, tisztítva, harmonizálva minden egyes sejtjét és teljes energetikai rendszerét (halhatatlan önvalóját).
Amikor nem adom át senkinek, akkor is folyamatosan áramlik bennem, de ahogy bejön a korona csakrámon, úgy teljes testemen átlüktetve ki is folyik belőlem, folyamatos hullámzó, pulzáló áramlással.

Úgy képzelj el, mint egy forrást, melyből nem víz, hanem energia áramlik, és töltekezhet belőle a megfáradt, szomjazó lélek...

Ezen különleges energiával és tanácsadással tudlak támogatni EGÉSZséged helyreállításában, testi-lelki egyensúlyod, harmóniád és nyugalmad megteremtésében.

Képzések melyeken részt vettem:

* Agykontroll Alaptanfolyam

* Spirituális Erők Tana Képzés

* Spirituális Önfejlesztés Tana Képzés

* Spirituális Terapeuta és Coach Képzés

* A Fény Kultúrája Képzés

* Szeretetképzés

* Szabadság Földje Képzés

* Képességfejlesztés a bolygókon képzések

* Mágikus Pálca Képzés 

*A tudatos halál - szabadság kurzus 

* Kiteljesedő Figyelem Kurzus


Örök hálám Dömény István spirituális Tanítónak és A.J. Christian Mesteremnek.  ❤


    


Ahol megtalálsz még:

Facebook 

Gyógyulda – Gyógyulás energetikai segítséggel (csoport)

https://www.facebook.com/groups/554305361705796/?ref=share_group_link

Facebook

Gyógyulda – Spirituális segítő műhely (oldal)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063649835412

Facebook

Barcza Rita - személyes oldalam

https://www.facebook.com/barcza.rita

Gyógyászkereső

https://gyogyaszkereso.hu/gyogyasz/barcza-rita/

Google Cégem

Gyógyulda - Spirituális segítő műhely

https://g.co/kgs/nySpXs

Instagram

https://www.instagram.com/barczarita_gyogyulda/

TikTok

https://www.tiktok.com/@barczarita?_t=8jPgwGefYzR&_r=1