Futó életem

Hatalmas erejű, csodálatosan tiszta energiát közvetítek.

Ez a lelki-szellemi egyensúlyon kívül extra állóképességet igényel.  

Olyan erős az energia áramlása a testemben, melyet átlagos fizikummal nem lehet elbírni, így folyamatosan tennem kell az állóképességem fenntartásáért. 

Így vált a futás az életem részévé. : )Az aktív sport már kora gyermekkoromtól végig kísérte az életemet. 

Az égiek már tudták, hogy meg kell alapozni erőnlétben, kitartásban azt, ami majd hosszú évtizedek múltán segítő életemmé válik az energia által.

Életünk mozaik darabkái sokszor úgy tűnnek, nem illeszkednek egymással, és nem értjük sorsunk alakulását. Ám a "nagy kirakós" egy korlátlanabb síkról nézve, pontosan illeszkedő mozaikokból áll, csak életünk teljes képét, innen az emberi testből/elméből nézve, nem tudjuk átlátni. De minden okkal történik...


A kosárlabda volt az ez első nagy 'szerelem sport' az életemben, melyet kisiskolás koromtól hosszú évekig boldog lelkesedéssel űztem. Végtelenül hálás vagyok érte, hogy egymásra találtunk ezzel a nagyszerű sporttal. Nagyon stabil alapot adott az életemhez, megtanultam csapatban, csapatért játszani, emelt fővel veszíteni, kitartásra, alázatra, szorgalomra, és megannyi emberi értékre nevelt, melyből felnőttként is meríteni tudok.

A 2012-es év pedig meghozta a futást az életembe, a második nagy "szerelem sportot', mely azóta folyamatosan a mindennapjaim része. Teszek vele egészségem megőrzéséért, és fenntartom általa azt az extra állóképességet és erőnlétet, melyet az energia közvetítése, átadása megkíván. Kikapcsolódásra, levezetésre, feltöltődésre találok általa, és nem utolsó sorban boldogan kapcsolódok a természethez futásaim során és élem meg mindazt a csodát, mellyel a természet megajándékoz. : )


2024.05.12.


Életem leghosszabb futása. : )  2016. Korinthosz.hu, 81 km-es ultra távú futóverseny. 


Versenyek és baráti futások vegyesen. : )


Örök hálával Sere Tibor edzőnknek, aki megtanított bennünket a kosárlabda szépsége mellett megannyi emberi értékre. Olyan stabil alapokat, örök értékeket kaptam Tőle, melyek egész életemet meghatározták.

1982. Nyíregyháza, Úttörő Olimpia, I. helyezés