Energiakezelések

Spirituális utamon eljutottam oda, hogy Istentől (az Univerzumtól, a Létezéstől... kinek-kinek hite és fogalomrendszere szerint) kapott különleges erejű, tisztaságú és minőségű, nagyon magas rezgésszámú energiám átadásával segíteni tudom embertársaim egészségét, továbbítva azt testnek-léleknek-szellemnek úgy és arra, amire és ahol szükség van rá. Az energia teljes körű harmonizációt végez minden testben (fizikai és energia testek), támogatva ezzel a szervezet öngyógyító képességének fokozását az egészség helyreállása érdekében. 

Évekig tartó tanulás, gyakorlás, kitartást igénylő út vezetett idáig, de hála Istennek beérett mindannak az önmagamon végzett munkának a gyümölcse, melyet odaadtam ennek az útnak.... magamnak, hogy változzak, s ezáltal változzon az életem. És immár másokén is tudok segíteni megélt tapasztalataim, tudásom által.


A kezelést egy csendes, pihentető relaxációként képzeld el, melyet minden esetben személyes beszélgetés előz meg. A konzultáció során átbeszéljük a problémákat, igyekszünk feltárni a lelki okot, és javaslatokat teszek nézőpontom, tapasztalataim és tudásom szemszögéből a megoldás irányára, menetére, a közös munkánkra.

Ezt követi az energiakezelés, mely kb. 20 percet vesz igénybe. Közben megnyugtató zene szól a háttérben, a kezelt személy egy kényelmes masszázságyon fekszik (ruhában, levetkőzni ehhez nem kell! : ), én pedig a kezelőágy melletti széken ülve a kezemet a megfelelő helyekre és a kezelésre szoruló területre teszem (ám attól függetlenül, hogy éppen hol a kezem, az energiával mindvégig a teljes testen dolgozom). Közben csendben vagyunk, akit kezelek pihen, én pedig teszem a dolgom áldott energiámmal.

Az energiát a kezelés közben szinte mindenki érzékeli valamilyen formában, tehát az közel sem hit kérdése, fizikailag is érezhető dologról van szó. Van, aki melegségként érzékeli, van aki bizsergést (is) érez, vagy akár hullámzást a testén belül, ahogy az energia megjelenik bizonyos testrészeiben, vagy ahogy terjed a testében. Ki-ki saját érzékenysége szerint érzékeli, mely azután sok esetben rendszeres kezelések esetén finomodik, egyre kiterjedtebbé és intenzívebbé válik.

Az energiakezelés nem kizárólag konkrét problémák esetén hatásos. Alkalmas fáradt, kimerült, feszült állapotok megszüntetésére, harmóniába, nyugalomba hozva testünket, lelkünket, lecsendesítve a gondolatok áradatát. Erősíti az immunrendszert és segíti az energikussá válásunkat, támogatva ezzel a lelki és fizikai teherbírásunkat.

Tisztul továbbá minden olyan energia, mely nem az egészséget szolgálja. Sok esetben már az első kezelés után hát, váll könnyebbségről számolnak be kedves vendégeim, mivel a kezelés oldja az ott cipelt lelki terheket is.

Rendszeres energiakezeléssel, immunrendszered és lelki békéd folyamatos karbantartásával, problémás élethelyzetek és betegségek is megelőzhetők.


Többszintű energetikai segítséget tudok nyújtani az alábbi területeken:

* szorongás, feszültség, stressz oldása felnőtteknek és gyermekeknek (kicsiknek és nagyoknak egyaránt)

* testi, lelki kimerültség megszüntetése

* pánikbetegség kezelése

* lelki terhek, blokkok oldása 

* energiahiányos, kimerült állapotok megszüntetése

* (sport)sérülések, húzódások, zúzódások, ficamok, becsípődések, gyulladások regenerációs idejének jelentős csökkentése

* derék, hát, nyak, váll, fej és egyéb területek fájdalmának megszüntetése

* egészségügyi problémák kezelése

* immunrendszer erősítése 

* a testben lévő energia áramlását akadályozó elakadások feloldása, az egészséges és szabad áramlás megindítása

* rezgésszint emelése

* negatív energiák levétele

* betegségek és negatív élethelyzetek lelki okainak feltárása és segítség megoldásukban

* lelki békét szolgáló életvezetési tanácsadás

* háziállatok (házi kedvencek : ) kezelése (fájdalomcsillapítás, energetizálás, egészség-, regeneráció támogatása)


Ha úgy érzed megszólított, amit elmondtam, és szükséged van segítségre lelki-testi egészséged, energetikai állapotod helyreállításában, keress bátran!

Örömmel segítek, szeretettel várlak a Gyógyuldában. : )

A konzultáció és kezelés díja 8.000 Ft / óra

Az első találkozó, amikor részletesen átbeszélünk mindent, elmondom, hogy Te mit tudsz hozzátenni a közös munkához annak érdekében, hogy minél előbb visszanyerd egyensúlyodat, és azt nélkülem is meg tudd őrizni a jövőben, milyen gyakorlatokat, módszereket javaslok és küldök,- általában 1.5 de inkább 2 órát vesznek igénybe.

Ebben az esetben időarányosan nő az ár. A további találkozók már mindig egy órásak.Gyógyulda

Bonyhád

Mikes utca 54.

(GA-BO Malom utcája)

Parkoló magánterületen biztosított a Gyógyulda udvarában!


Immár vadonatúj, exkluzív környezetben, saját fotóimmal díszített Gyógyuldámban várlak Benneteket sok szeretettel! ❤

Ahol a képek is a lélekről szólnak... az erdő lelkéről. : )