Energiafürdő


Az Energiafürdő,- mely csoportos energiakezelés keretében

különleges programra invitállak, melynek résztvevői megtapasztalhatják annak az energiának a jótékony hatását, melyet az önmagamon végzett munkának, egyensúlyom teljes és tiszta megteremtésének köszönhetően képessé váltam fogadni és továbbítani azok számára, akik ezt kérik tőlem.

A közvetlenül az Univerzumból származó, nagyon magas rezgésű, tiszta Isteni energia csatornájaként, mint egy forrás tudom átadni az energiát számodra belső békéd, nyugalmad, harmóniád, ellazulásod, tisztulásod, energetikai állapotod javítása és egészséged helyreállítása érdekében.

Ezen a programon ezt csoportos keretek között élheted meg, ahol az általam létrehozott magas rezgésű energiatérből a közelemben tartózkodók felveszik a számukra szükséges energia mennyiséget.

Az ilyen csoportos energetizáló programokon mindig felemelő érzés és közös öröm megtapasztalni a résztvevőkkel ennek a csodálatos energiának a hatását a megélt élményeik alapján. Az energia és annak testre-lélekre, örök energetikánkra/lényünkre ható intelligenciáját, ahogy ott hat a legintenzívebben mindenkinél, ahol a legnagyobb szükség van rá, a lelki terhek, blokkok oldódnak, nyugalom és béke születik mindenkiben. 

Úgy érzem valóban megfürödtünk a Fényben - fogalmaztak a résztvevők. 

Ha kíváncsivá tett mindez és letennél lelki terheidből, szeretnél átlépni belső békédbe a hétköznapok rohanásából, ha nyugalomra, harmóniára, ellazulásra, feltöltődésre vágysz, szeretettel várlak!  ❤

Időpont: 2024. február ......... 18.oo óra

Helyszín: Völgységi Ipartestület irodája, Bonyhád, Perczel Mór u. 3. (Iparos Udvar)

Díja:  4.000 Ft/fő

Jelentkezni e-mailben a barczarita@gmail.com címen név és telefonszám megadásával lehet.