Fényfürdő

A Fényfürdő keretében

különleges programra invitállak, melynek résztvevői megtapasztalhatják annak az energiának a jótékony hatását, melyet évek óta tartó önfejlesztéssel mára képessé váltam fogadni és továbbítani azok számára, akik ezt kérik tőlem.

Az Univerzumból származó tiszta energia csatornájaként, mint egy forrás tudom átadni azt számodra energetikai állapotod javítása (fáradtság, kimerültség esetén), egészséged helyreállítása érdekében.

Ezen a programon ezt csoportos keretek közt élheted meg. Koncentrációval ebből az energiából egy több méteres energiateret hozok létre magam köré, melyből a környezetemben tartózkodók szervezete felveszi a számára szükséges energia mennyiséget.

Ez első ilyen csoportos programon felemelő volt megtapasztalni a résztvevőkkel ennek a csodálatos energiának a hatását a megélt élményeik alapján. Az energia és saját test-lélek-szellem hármasságunk intelligenciáját, ahogy ott hatott a legintenzívebben mindenkinél, ahol a legnagyobb szükség volt rá, a lelki blokkok kioldódásait, a nyugalmát és békéjét. Mindenki érezte, töltődött, tisztult...

Úgy érzem valóban megfürödtünk a Fényben. : )

Ha kíváncsivá tett mindez és feltöltődésre vágysz (a szó legszorosabb értelmében : ), szeretettel várlak! ❤

Időpont: 2020. június 30. (kedd) 17.30 óra

Helyszín: Völgységi Ipartestület, Bonyhád, Perczel Mór u. 3. (Iparos Udvar)

Díja: 3.000 Ft/fő

Jelentkezni e-mailben a barczarita@gmail.com címen,
                        vagy a "Kapcsolat" menüben közvetlen üzenetküldéssel lehet.