Kiscsoportos energiakezelés


2024.04.17.

Szeretettel és örömmel értesítelek Benneteket, hogy megkezdem a Gyógyuldában a Kiscsoportos energiakezeléseket!

Ajánlom mindazoknak, akik kíváncsiak az energia jótékony hatására, a 'Gyógyulda érzésre', a különleges energiámmal töltött hely mély nyugalmára és békéjére, akik megszabadulnának a stressztől, szorongástól, lelki terheiktől, belső békére és egyensúlyra vágynak, de még visszatartja őket az ismeretlen területtől való félelem, bizonytalanság, hitetlenség, vagy bármi más, hogy egyéni konzultációra és kezelésre felkeressenek. : )

Természetesen a későbbiekben nem zárom ki a lehetőségből azon kedves Vendégeimet sem, akik már jártak nálam!

Mivel maximum 3 főt fogok egyszerre fogadni, így a koncentrál energiatérből való töltekezés mellett rövid személyes energiaátadásra is marad lehetőségem. Így mind közvetve, mind pedig közvetlenül meg tudod tapasztalni az energia érzetét, hatását e kis létszámú, be- és elfogadó közegben.

Személyes konzultációra a kiscsoportos kezelésen nem lesz lehetőség, arra viszont igen, hogy az energiával és a kezelésekkel kapcsolatos kérdéseidre, esetleges bizonytalanságaidra megnyugtató választ kaphass.

Mivel maximum 3 fő tud részt venni egyszerre a kezelésen, a jelentkezés sorrendjében töltöm be a helyeket. Jelentkezni Messenger üzenetben lehet.

Időpont: április 18. (csütörtök) 17.oo óra
Időtartama: kb. 1 óra
Helyszín: Gyógyulda, Bonyhád Mikes u. 54. (parkoló az udvarban biztosított)
Részvételi díj: 4.ooo Ft/fő