Lélekfényező beszélgetések

A Lélekfényező beszélgetések remek lehetőséget nyújtanak kötetlen beszélgetésre, feltehetitek kérdéseiteket az általam kínált lehetőségekkel kapcsolatban, "belekóstolhattok" az energiába mellyel segítem a hozzám fordulók egészségének helyreállítását, valamint egy rövidebb témát, egyszerűbb, könnyen elvégezhető de sokat adó meditációt is hozok az érdeklődők számára ezen alkalmakra.

Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik érdeklődnek a spiritualitás iránt vagy már ebben a szellemben élik életüket, és mindenkinek, akinek fontos testi-lelki-szellemi egyensúlya, nyugalma, egészsége, és ezért tenni is szeretne.

A soron következő alkalom témája a TUDATOS JELENLÉT lesz, melyhez kapcsolódó egyszerű gyakorlatokat is hozni fogok a számotokra.

"A tudatos jelenlét azt jelenti, hogy teljes figyelmünkkel, ítélkezésmentesen fordulunk a jelen pillanat felé."

Időpont: 2020. október 01. (csütörtök) 17.30 óra

Helyszín: Völgységi Ipartestület, 7150 Bonyhád, Perczel Mór u. 3. (Iparos Udvar)

Díja: 1.000 Ft/fő

Időtartama kb. 1,5-2 óra.

A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérlek, hogy részvételi szándékodat név, e-mail cím, mobil szám megadásával jelezd a barczarita@gmail.com mail címemen.


Szeretettel várok minden meditálásban, spiritualitásban tapasztalatlan, ám erre kíváncsisággal tekintő érdeklődőt éppúgy, mint abban már jártas társainkat! : ) ♥

* * *

(Az Iparos Udvar megközelíthető a Perczel utca felől is, de ott nem lehet parkolni. Autóval érkezőknek célszerűbb a Posta és az Ázsia Áruház között behajtani a parkolóba és onnan megközelíteni az Iparos Udvart, mely abból az irányból is nyitott.)

* * *

Szeretettel várlak! : ) ❤